Rich is my vibe – or not. Att spendera mycket pengar på presenter är inte alltid möjligt för alla eller något man vill göra. Kanske behöver du prioritera att spara pengar, men vill ändå ge bort något fint och speciellt? Då har vi dig täckt! I det här numret listar vi olika välgenomtänkta produkter från olika skapare som är på den mer prisvänliga sidan.

UNDER 30 €

Vi börjar med våra billigaste men fortfarande exklusiva toppval som sträcker sig från 15 till 26 €. Överraska den snusberoende personen med ett roligt virkat fodral av Lydia Lindwall eller skönhetsälskaren med en söt och praktisk sminkväska från FIORE!

UNDER 40 €

Vi går vidare till nästa nivå av prisvänliga produkter som sträcker sig från 30 till 39 €. Arskels afterski-poster är den perfekta presenten för skidåkaren, och en modeintresserad person skulle förmodligen älska ett par örhängen från Massi Jewelry eller MJOLKSHAKE.

UNDER 50 €

Sist men inte minst går vi över till de något dyrare produkterna som ligger mellan 42 och 48 €. Det är nästan garanterat att Emma Widells vinglasljushållare och Eggimannens rosa kopp skulle bli mycket uppskattade av någon med intresse för inredning!