Känner du en kille vars födelsedag närmar sig? Eller ska han kanske flytta in i en ny lägenhet? Oavsett tillfälle förtjänar han att firas med en fin och unik present! I detta nummer listar vi diverse genomtänkta produkter från olika kreatörer som är perfekta för en kille som gillar mode, livsstil och konst.

LIVSSTIL

Alla gillar att ha stilfulla, unika och funktionella saker i sitt hem, så varför inte skämma bort den här killen med någon av våra köksartiklar eller heminredning? Vi älskar den svart-rutiga keramikkoppen och tallriken från Milk Pottery – det är det perfekta frukostsetet!

Shoppa nu

MODE

Här är våra toppval för en kille som är väldigt stilmedveten och intresserad av mode! De är lite dyrare, men också riktigt exklusiva och högkvalitativa produkter. FAYETTE /NORLINGs handgjorda designs i fakeläder är ett måste i garderoben!

Shoppa nu

KONST

Att hitta konstverk som passar en kille kan vara svårt, men inte hos CAY! Här hittar du både eleganta, neutrala, lekfulla och färgglada posters som är perfekta att ge till en man. De olika affischerna med drinktema från Arksel är en favorit hos oss.

Shoppa nu