Oktober innebär höst, kallare väder och mer tid inomhus. Det betyder att det är dags att unna dig själv, eller någon du tycker om, med produkter som gör denna säsong mysigare och mer glädjefylld! I denna presentguide listar vi diverse genomtänkta produkter från olika kreatörer som både är snygga och funktionella, och perfekta för hösten.

LIVSSTIL

Finns det något bättre sätt att skapa mysig stämning i hemmet och vardagen än att tända ljus och dricka varma drycker? Ännu bättre – gör det med en unik, chic ljusstake och kopp! En av våra favoriter är Malin Janssons chunky ljusstakar.

Shoppa nu

MODE

Nu när temperaturen sjunker utomhus blir det dags för kläder och accessoarer som verkligen håller dig varm. Stickade och virkade mössor, handledsvärmare och halsdukar är de ultimata plaggen för detta ändamål. Vi älskar verkligen de olika färgglada stickade plaggen från KRAFT!

Shoppa nu

KONST

Något som tillför ännu mer värme och glädje till ditt hem, och livar upp de i mörka tiderna, är färgglad konst. Vi tycker att dessa konstverk är extra passande för höstsäsongen eftersom de främst har varma, mörka toner – som Tilda Jakobssons tryck!

Shoppa nu