Det är med så mycket tacksamhet och stolthet som vi ser tillbaka på den största händelsen för oss i sommar - vår popup-butik på Nordiska Kompaniet i Stockholm! Det var en treveckorsperiod fylld av glädje, värme och ett gäng nöjda kunder. Vi fick sprida ordet om Cay Collective och vårt community av framväxande kreatörer utanför våra digitala plattformar, ut i den verkliga världen. Responsen var helt otrolig och vi kunde inte vara mer tacksamma!

Under hela första dagen av pop-upen hade vi ett stort öppningsevent. Det blev en stor succé med runt 400-500 besökare och rekordförsäljning. Många av våra kreatörer var där och engagerade sig med kunderna tillsammans med oss ​​i Cay Collective-teamet, vilket var så roligt!

  • NAYOMI SWIM

  • Arksel

  • Massi Jewelry

Vi hade också ett antal samarbetspartners som hjälpte till att göra eventen på pop-upen ännu bättre. Tack till StikkiNikki, Slöjd-Detaljer, À la Lo, Creativ Company, NICK'S, WAO Matcha, Colekt, LEWA of Sweden och Dig Snacks för att ni bidragit med era fantastiska produkter.

Sammanfattningsvis var det fantastiskt att träffa vårt community och våra följare i verkligheten och vi vill också säga ett stort TACK till alla som kom förbi! Engagemanget och intresset från alla var helt galet. Vi hoppas att vi får se er igen på Cay Collectives framtida pop-ups och att ni ser fram emot att följa vår fortsatta resa!